Afslanken met Easyslim Soest

Foto: Easyslim Soest

Advertorial – Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan, bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu!

Brenda Dorrestein van Easyslim.nu Soest viert in januari het tweejarige bestaan van haar goed bezochte studio. “Ik ben destijds gestart met één behandelkamer en inmiddels is er per 1 maart 2018 een tweede behandelkamer bijgekomen.”

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat, dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt: een eigen maaltijdmix, een uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Er wordt gekeken naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

De studio in Soest ligt aan de Steenhoffstraat 58 en heeft een grote beachflag. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel- en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van je uiteindelijke afslankdoel. Bij Easyslim Soest komen mannen en vrouwen van 18-80 jaar. En iedereen heeft een eigen doelstelling. Dat maakt het werk ook zo leuk!

Zien wat Easyslim Soest voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,- voor € 44,50 (wegens ons 5-jarig bestaan) 06-26742869, of mail naar [email protected] Ook kunt u via www.easyslim.nu/soest online een afspraak inboeken. Graag verwelkomen wij u in onze studio!

Brenda Dorrestein
Easyslim.nu Soest
Steenhoffstraat 58, Soest