Fris en opgeruimd de zomer verwelkomen

Dat is lekker thuis komen. Nieuwe bloemetjes en planten in de perken, alle oude bladeren weg… alles ziet er weer fris uit. Opgeruimd de zomer tegemoet!

Aantrekkelijk scenario? Ook dit jaar organiseert de gemeente Soest Zomerschoon: in 2018 op vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Tijdens Zomerschoon steken overal in Soest en Soesterberg inwoners de handen uit de mouwen om de eigen buurt schoner, leuker, mooier en gezelliger te maken. De één doet dat een uurtje, de ander een hele dag. Hoeveel en wat een inwoner doet, dat bepaalt hij of zij zelf!

Meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Aanmelden via het online formulier. De gemeente Soest probeert inwoners hoe dan ook te ondersteunen. In ieder geval met schoonmaakmateriaal én een snelle afvoer van verzameld zwerfvuil of groenafval.

Eerst goed ontbijten

Om vol energie aan de slag te kunnen gaan, is er op zaterdagochtend het speciale Zomerschoon-ontbijt in het gemeentehuis van Soest (Raadhuisplein 1). Deelnemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden voor het ontbijt kan via hetzelfde aanmeldformulier als hierboven vermeld.

Bron: Gemeente